Hyggelige rammer
Med stor bar- og lounge område er Simgolf en hyggelig ramme om dit golfspil. Kom ind og oplev en stemning hvor både øvede og nybegyndere nyder golf - også i dårligt vejr
Vær med i tuneringer
Simgolf har ugentlige turneringer igennem hele vinteren - både for begyndere og øvede spillere. Kom og vær med! Hør mere hos vores personale. Det er både hyggeligt, spændende og måske lige noget for dig..!
SIMGOLF er både for øvede og begyndere
Spil de kendte baner
Oplev mere end 80 internationale golfbaner. Spil med vennerne eller træn dit drive, transportslag og indspil. Simgolf giver dig sikkerhed i dine slag og vedligeholder din svingrytme. Og når verdens bedste golfere benytter Simgolf simulatorer i deres træning, så virker det.. 

Prøv selv..!
St. Andrews Old Course, Pebble Beach eller måske Valderama? Spil alle de kendte baner som er målt ned til 10 cm nøjagtighed - næsten som at være der i virkeligheden..!
Verdens bedste træner i Simgolf Simulatorer

Der er en årsag til, at verdens bedste golfere træner med golf simulatorer. Det giver sikkerhed og selvtillid. Forbedrer din svingrytme og giver dig mulighed for at øve alle slags slag.

Se top 10 på verdensranglisten Jordan Spieth træne i simulator i denne korte video: